Pemulihan Untuk Batu Buah Pinggang - 5 Rahsia Doktor Anda Lupa mengenalinya Anda

Pemulihan Untuk Batu Buah Pinggang - 5 Rahsia Doktor Anda Lupa mengenalinya Anda

Kenapa puluhan ribu pesakit batu karang kerokan internet setiap hari untuk mencari ubat untuk penyakit ini?

Oleh kerana kebanyakan pesakit tidak diberitahu cara-cara berkesan untuk lulus batu-batu besar. Jelas sekali, doktor tahu bahawa kebanyakan batu di dalam buah pinggang akan lulus dengan minum air yang banyak. Malangnya, kira-kira 1 dalam 10 orang mempunyai batu yang lebih besar daripada 5 mm. Ini bermakna bahawa anda akan memerlukan lebih daripada air untuk lulus batu anda.

Artikel ini akan memberi anda 5 ubat untuk batu karang doktor anda terlupa untuk memberitahu anda tentang.

Pemulihan Batu Buah Pinggang Doktor Anda Tidak Beritahu Anda

1. Halia adalah ejen pembersihan yang menyingkirkan usus dan buah pinggang. Ubat ini dapat membantu mengepam buah pinggang anda yang dapat melepasi batu anda. Anda boleh mencari herba ini dalam bentuk kapsul di kebanyakan kedai makanan kesihatan.

2. Menambah jus lemon untuk air anda boleh membantu dengan melarutkan batu karang. Jus lemon adalah sangat berasid dan boleh membantu melarutkan deposit kalsium dalam buah pinggang. Semakin larut batu; semakin besar kemungkinan ia adalah untuk lulus.

3. Kebanyakan orang yang menghidap penyakit ini mempunyai kekurangan yang sama. Satu kekurangan adalah vitamin B kompleks. Ramai doktor kesihatan semulajadi menasihati pesakit mereka untuk memulakan menambah vitamin ini.

4. Anda juga perlu makan banyak sayur-sayuran. Sayur-sayuran mengandungi banyak serat larut air yang akan membantu dengan curahan buah pinggang anda. Sayur-sayuran dan juga rendah gula yang besar. Tahap gula yang tinggi dikaitkan dengan penyakit ini.

5. Akhir sekali, anda juga perlu menambah vitamin C. Vitamin C adalah nama lain asid askorbik yang juga boleh membantu dalam melarutkan batu kalsium. Anda boleh menambah sehingga 3000 mg setiap hari.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar